مدیر عامل مجتمع مس آذربایجان و هیات همراه روز یکشنبه 25 آبان ماه 1399 از مجتمع عصر انقلاب پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی و شرکت های فناور مستقر در پارک بازدید نمودند.
دکتر واعظی رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی در این برنامه ضمن ارائه گزارشی از همکاری های مشترک پارک و مجتمع مس آذربايجان، بر ضرورت توسعه ارتباطات فی ما بین تاکید کرد و افزود:
تجربه همکاری پارک و مجتمع مس آذربایجان در سال گذشته با انعقاد تفاهم نامه همکاری و افتتاح دفتر هماهنگی پروژه های تحقیقاتی شرکت مس آذربایجان در پارک و با هدف مشارکت در اجرای پروژه ها و رفع نیاز ها و چالش های مجتمع مس آذربایجان در زمینه های مختلف علمی و فناوری آغاز شد. در این مدت با دریافت نیازهای پژوهش و فناوری مجتمع مس و انعکاس آن در شبکه گسترده فناوران مستقر در پارک های علم و فناوری و اجرای پروژه های مطالعاتی و فنی توانستیم تجربه موفقی در زمینه ارتباط فناوران و صنعت داشته باشیم. دکتر واعظی در ادامه به برگزاري ١٤ جلسه كميته علمي مشترك و ٨ نشست تخصصی بررسی مشکلات و چالش های مجتمع مس آذربایجان در پارک اشاره نمود و افزود: اين جلسات تخصصی به صورت ماهانه، با مشارکت 30 شرکت فناور و دانش بنیان و ١٣ پارك علم و فناوري و مراكز دانشگاهي، برگزار شده است و منجر به ٨ مورد همكاري بين شركتهاي فناور و مجتمع مس سونگون شده است. دکتر واعظی اظهار امیدواری کرد با توسعه همکاری های فیمابین و گسترش ارتباط پارک با صنایع منطقه شاهد رفع نیاز های صنایع توسط فناوران استان باشیم. رئیس پارک علم و فناوری در ادامه با اشاره به اقدامات صورت پذیرفته در زمینه راه اندازی مرکز نوآوری شهرستان ورزقان و اهر، خواستار حمایت شرکت مس آذربایجان از این مراکز و فناوران اين دو شهرستان شد و از آمادگی پارک براي راه اندازی مرکزرشد تخصصی معدن و صنايع معدني با همکاری مجتمع مس آذربایجان در منطقه خبر داد.
مهندس بیات ماکو، مدیر عامل مجتمع مس آذربایجان (سونگون) در این برنامه ، ضمن ابزار خرسندی از اقدامات صورت پذیرفته در پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی در زمینه ارتباط فناوران و صنایع استان، از آغاز فاز سوم طرح توسعه مجتمع مس آذربایجان خبر داد و افزود: مجتمع مس سونگون بر اساس ۵۰۰ میلیون تن ذخیره مس طراحی شده است و با اکتشافات جدید صورت پذیرفته در منطقه منابع مس به یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تن رسیده و لازم است توسعه مجتمع به لحاظ ساختاری به سرعت انجام شود. مهندس بیات ماکو افزود: بر خلاف سایر فلزات پراکندگی منابع مس در دنیا گسترده نیست و وجود منابع غنی در استان زمینه سرمایه گذاری و توسعه مجتمع مس را فراهم ساخته و با اجرای فاز 3 طرح توسعه مجتمع شاهد افزايش توليد بیش از 500 تن کنسانتره مس در روزخواهیم بود.
در ادامه برنامه ، شرکت های فناور ایمن پژوهان سلامت کار، ایفا صنعت غرب ، مدیریت پسماند پتروزیست شیمی ، سیال سازان آذران تدبیر و پایگاه خبری اراده نیوز، پروژه ها، محصولات و خدمات فناورانه خود در زمینه های مورد نیاز شرکت مس را ارائه نمودند و حاضرین در جلسه از واحد های فناور مستقر در پارک بازدید کردند.