دكتر سعيد جعفري راد در نشست با مديران عامل شرکتهای فناور و دانشبنیان مستقر در پارك علم و فناوری آذربايجان شرقي با اشاره به تأکید وزير علوم، تحقيقات و فناوری بر گسترش ديپلماسي فناوري افزود: بازار فروش محصولات فناورانه در كشور روزي اشباع خواهد شد و بايستي از هماکنون به فكر صادرات محصولات فناورانه به کشور های هم اقليم و منطقه باشيم.
وی اظهار كرد: رایزنیهای لازم با چندين پارك علم و فناوری در كشورهاي مجاور و هم اقليم انجامشده و در آينده نزديك تفاهمنامههای همكاري فیمابین منعقد خواهد شد.
دكتر سعيد جعفري راد كمبود اراضي، دفاتر كار و بودجه را اصلیترین مشكلات پيش روي اين پارك عنوان كرد و گفت: بهمنظور افزايش حمايت از شرکتهای مستقر شيوه پذيرش شرکتها در مراكز رشد واحدهاي فناور پارك بازنگري خواهد شد.
به گفته وي در ابتدا ضمن ارزيابي توانمندیهای شركت، امکانپذیری فروش محصولات تولیدشده موردبررسی قرار خواهد گرفت و پس از استقرار حداكثر حمايت از شرکتها انجام خواهد يافت.
دکتر سعید جعفری راد گفت: بهمنظور رفع نیازهای فناورانه صنایع و ارگانها و فروش محصولات فناورانه و جذب سرمایهگذار رویداد تانا "توسعه و ارتقاي زیستبوم نوآوري استان ها" همزمان با نمایشگاه رینوتکس امسال برگزار خواهد شد.
رييس پارك علم و فناوری آذربايجان شرقي بيان كرد: اقدامات لازم براي برخورداري شرکتهای مستقر از مزايا و ظرفیتهای قانون جهش دانشبنیان در حال انجام است.
وي ضمن دعوت از شتابدهندههای تخصصي برای استقرار در پارک، از برگزاري دورههای توانمندسازي مختلف براي شرکتهای مستقر خبر داد.
معاون پشتیبانی و توسعه منابع پارک علم وفناوری آذربایجان شرقی نیز با اشاره به مصوبات سفر اخیر رئیس جمهور به استان گفت: پیگیری های لازم برای گسترش اراضی پارک، گسترش زیرساخت ها و ایجاد راه دسترسی از اتوبان تبریز سهند به مجتمع عصر انقلاب در حال انجام است و به زودی راه دسترسی از آزاد راه مهیا و دکل مخابراتی 4G در محدوده مجتمع نصب خواهد شد.
دکتر غلامرضا دهقان افزود: در ماه های گذشته مراکز رشد و نوآوری شهرستان های مراغه، بناب، ورزقان و آزاد اسلامی تبریز تجهیز و گسترش یافته اند و با تعامل و همکاری مسئولان شهرستان ها از تمامی مراکز رشد و نوآوری بیش از پیش حمایت خواهد شد.
وی تاکید کرد: با افزایش کارکنان بخش های امور مالی، اداری و خدمات رسیدگی به خواسته های و نیازهای شرکت ها تسریع خواهد شد.