دکتر یعقوب هوشیار در دیدار با رییس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی افزود: برای رفع این معضلها و مشکلات شهر تبریز به دنبال ایجاد سازوکاری در شهرداری تبریز هستیم تا بتوانیم این مشکلات را مرتفع کنیم.
وی بهرهمندی از فناوریها و افکار نو را موجب افزایش سطح کیفیت زندگی مردم شهر تبریز دانست.
دکتر یعقوب هوشیار اظهار کرد: اکنون دیگر نمیتوانیم با شیوههای سنتی در تبریز خدماترسانی بکنیم و برای افزایش بهرهوری خدمات، جلوگیری از هزینههای بیجا و ایجاد احساس رضایت در مردم باید از محصولات و خدمات شرکتهای دانشبنیان بهرهمند شویم.
شهردار تبریز خاطرنشان کرد: استفاده از اپلیکیشن ها و استارتاپ های شهری هماکنون جز لازمههای ضروری کلانشهرها است.
رییس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی نیز با اشاره به اجرای چندین برنامه توسعهای ملی و ایجاد شهرک فناوری توسط پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی در محدوده شهرداری منطقه 7 تبریز بیان کرد: این اقدامات فرصت بینظیری برای مردم این منطقه فراهم کرده و موجب توسعه و پیشرفت شهر تبریز خواهد شد.
دکتر عبدالرضا واعظی با تأکید بر ضرورت عملگرا بودن مدیران اظهار کرد: با بهرهگیری از محصولات تولیدشده توسط شرکتهای فناور و دانشبنیان مستقر در پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی میتوانیم شهری هوشمند و پیشرفته با تمامی اجزای فناورانه داشته باشیم.
رییس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی پیشنهاد کرد: بهمنظور حفاظت از محیطزیست و جلوگیری از منابع خاک و آب زیرزمینی و بهمنظور افزایش عمر آسفالت در مناطق شهری، نمک کلرید کلسیم بجای نمک سدیم جایگزین شود.
وی ادامه داد: این موضوع با پیشگامی شهرداری تبریز در قالب کنوانسیون تبریز با دعوت از تمامی شهرداران به تبریز و امضا موافقتنامه میتواند به حرکت ملی تبدیل بشود بهطوریکه شهرداران شهرهای سردسیر توافق بکنند که در طی یک برنامه 10 ساله از نمک کلرید کلسیم بجای نمک کلرید سدیم استفاده بکنند.
رییس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: با برگزاری جشنواره رویش در حوزه شهر تبریز میتوانیم ایدههای مرتبط با مدیریت و توسعه پایدار شهر تبریز را در مسیر تبدیل ایده به محصول قرار داده و درنتیجه و معضلات موجود را با بهرهگیری از محصولات فناورانه مرتفع کرد.
در این دیدار برخی از شرکتهای فناور و دانشبنیان مستقر در پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی فعال در حوزه شهری توانمندیها و محصولاتشان را معرفی کردند.