میلاد جعفری سیسی با طرح " انیمیشن های تعاملی کودکان اوتیسمی" بهعنوان رتبه اول، فاطمه آقایی با طرح "فراوری غذای محلی بنام ختاب " دوم و علی قنبری با طرح " سایت توسعه محصولات کشاورزی " رتبه سوم این جشنواره را کسب کردند.
رییس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی در آیین اختتامیه این جشنواره بابیان اینکه این جشنواره باهدف حمایت از ایدههای نو، استعدادهای درخشان و کارآفرینان و بستری برای تولید و تجاریسازی محصولات دانشبنیان برگزار شد گفت:30 طرح به دبیرخانه این جشنواره ارسالشده بود که از این تعداد 16 طرح به مرحله داوری راه یافت.
واعظی افزود: از طرحهای راهیافته به مرحله داوری 3 طرح بهعنوان رتبههای برتر و 11 طرح نیز موردحمایت قرار گرفت.
وی بیان کرد: در این جشنواره برخلاف دیگر جشنوارهها با برگزاری اختتامیه کار به انتها نمیرسد و آغاز حمایت و فعالیت طرحهای برتر بهعنوان واحدهای فناور مستقر در پارک علم و فناوری استان است.
رییس پارک علم وفناوری آذربایجان شرقی با بیان اینکه مسئولان شهرستان حمایت خود از مرکز نوآوری را اعلام کرده اند و باید تمامی دستگاه ها و ادارات در راستای سیاست حمایتی از شرکت های فناور و دانش بنیان قدم بردارند.
دکتر واعظی افزود:در گام دوم انقلاب که مقام معظم رهبری تاکید فرموده اند باید کسب و کارهای دانش بنیان گسترش یابد و با گسترش این واحدها شاهد نقش آفرینی و رونق اقتصاد مبتنی بر دانش وفناوری خواهد بود.
وی با اشاره به همکاری های گسترده مجتمع مس سونگون و پارک علم وفناوری خاطر نشان کرد: پارک علم وفناوری استان به عنوان حلقه اتصال فناورانه این مجتمع با تمامی شرکت های فناور و دانش بنیان کشور است و مجتمع مس سونگون حمایت های ویژه ای را برای تجهیز مرکز نوآوری ورزقان در نظر دارد.
امام جمعه شهرستان ورزقان نیز گفت: جوانان این شهرستان از هوش و ذکاوت بسیاری برخوردار هستند و این شهرستان ظرفیت و پتانسیل عظیم در حوزه علم وفناوری دارد که با پویایی وفعالیت مرکز نوآوری واحدهای فناوری می توان از این ظرفیت به نفع شهرستان بهره جست.
حجت الاسلام والمسلمین پورمحمد خواستار فعالیت جهادی تمامی مدیران شهرستان ورزقان برای دستیابی به تولید دانش بنیان در ورزقان شد.
فرماندار شهرستان ورزقان هم مرکز نوآوری واحدهای فناور را یکی از اصلی ترین نیازهای اساسی و ضروری این شهرستان عنوان کردو گفت: صنایع و سازمان ها با بهره گیری از واحدهای فناور می توانند مشکل خود را مرتفع و پیشرفت و ارتقا یابند.
مهندس مهدی نعمتی افزود: شرکت های دانش بنیان حلقه اصلی تولید و اشتغال آفرینی هستند و موجب ایجاد ارزش افزوده بالا و ارتقا بهره وری در صنایع می شوند.
وی ضمن حمایت قاطع فرمانداری شهرستان ورزقان از مرکز نوآوری این شهرستان خواستار شناسایی افراد نخبه،خلاق،نوآور و فناور برای استقرار در این مرکز برای دستیابی به فناوری پیشرفته مورد نیاز ورزقان شد.