دکتر واعظی در دیدار وزیر امور خارجه با روسای پارک های علم و فناوری کشور افزود: سه شرکت دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی به عنوان نمونه ای از صدها شرکت های فناور و دانش بنیان مستقر در کل پارک های کشور توانستند در دوران تحریم میزان صادرات محصولات دانش بنیان را به طور چشمگیری افزایش دهند.
وی ضمن تقدیر از وزارت امور خارجه در زمینه راه اندازی معاونت دیپلماسی اقتصادی در وزارت امور خارجه، خواستار تقویت جایگاه فناوری و شرکت های دانش بنیان در این ساختارشد.
دکتر واعظی با اشاره به موضوعات عمده فعالیت شرکت های فناور و دانش بنیان در حوزه امور خارجه بیان کرد: آیا با راه اندازی این معاونت در وزارت امور خارجه تغییراتی در سفارت خانه ها در راستای شناسایی و مطالعه بازارهای هدف حمایت و تقویت صادرات شرکت های دانش بنیان و فناور انجام خواهد شد؟
رئیس پارک در ادامه به نقش مهم رایزنان فرهنگی در زمینه صدور فرهنگ با ابزار فناوری اشاره نمود و گفت : کشور ژاپن بهترین مثال برای صدور فرهنگ از طریق صدور فناوری می باشد و لازم است رایزنان فرهنگی جمهوری اسلامی نیز در توسعه فرهنگ از ابزار فناوری بهره گیرند و متاسفانه تا کنون این امر توسط رایزنان فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در کشور های مختلف مورد توجه قرار نگرفته است.
نشست مشترک وزیر امور خارجه و روسای پارک های علم و فناوری با هدف همکاری هر چه بیشتر وزارت امور خارجه و پارکهای علم و فناوری در حوزه دیپلماسی اقتصادی و تسهیل شرایط تجارت برای این شرکت ها روز سه شنبه 28 بهمن ماه 1399 با حضور دکتر ظریف وزیر امور خارجه ، دکتر غلامحسین رحیمی، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم ، دکتر رسول مهاجر معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه و تعدادی از روسای پارک های علم و فناوری کشور در محل دفتر مطالعات وزارت امور خارجه برگزار شد.