مرحله اجرايي طرح گرنت جوانه با حمايت پارك آذربايجان شرقي از ٩ رساله و پايان نامه تحصيلات تكميلي آغاز شد
تاریخ ایجاد خبر : 1399/10/8
ساعت ایجاد خبر : 13:8
شماره خبر : 2012
رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی  گفت: در مرحله اول فراخوان  اجرای این طرح، از 4  رساله دکتری و 5 پایان نامه کارشناسی ارشد  به مبلغ 2 میلیارد و 287 میلیون ریال حمایت مالی انجام خواهد شد.

دکتر عبدالرضا واعظی با اشاره به اهمیت طرح گرنت فناوری افزود:هدف از اجرای  این طرح  حمایت و  کاربردي نمودن پايان نامه هاي تحصيلات تكميلی  و بسط و توسعه توان ملی در حوزه نوآوری و کارآفرینی و ارتقاء ظرفیت توسعه فناوری در دانشگاه ها و مراکز پژوهشی در سطح کشور است.
به گفته وی ، در گرنت فناوری حمایت های مالی بلاعوض از پایان نامه های تحصیلات تکمیلی مرتبط با فناوری در حوزه  IT و ICT که منجر به توسعه دانش فنی شوند، از طریق پارک علم و فناوری، وزارت عتف، وپارک فاوا ( پارک فناوری اطلاعات)صورت می گیرد.
رییس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی افزود: کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی که پايان نامه هاي مرتبط با دو حوزه IT و ICT داشته باشند حتی درصورتی که در رشته مرتبط با این دو حوزه  تحصیل نمی کنند  می توانند با ثبت نام در طرح گرنت جوانه (تاد) از حمایت های این طرح برای انجام پروژه های خود در قالب پایان نامه های فناورانه برخوردار شوند.
وی یادآور شد:  فاز اول  گرنت جوانه  در سالجاری  در پنج استان  آذربایجان شرقی، خراسان رضوی، سمنان، فارس و مرکزی  بصورت پایلوت اجرا شد و در فاز دوم 12 استان به این طرح اضافه شده است که با جلب حمایت دستگاه های اجرایی وزارت علوم در حال رایزنی برای تسری این طرح به رشته ها و گرایش های دیگر می باشد.
  رییس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی  با اشاره به اجرای گرنت رشد  فناوری همزمان با  گرنت جوانه فناوری  افزود: در گرنت رشد فناوری ، از فعالیت‌های تحقیقاتی با محتوای تجاری‌سازی برای اعضای هیئت علمی،  فعالیت‌های شتاب‌دهی و رشد شرکت‌های نوپا  حمایت خواهد شد.
مرحله اول اجرای طرح گرنت جوانه (تاد) با انجام تفاهم نامه بین پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی و دانشگاه های  تبریز، علوم پزشکی، صنعتی سهند ،شهید مدنی آذربایجان و آزاد اسلامی واحد تبریز اجرا شد و مرحله بعدی این طرح در اوایل بهمن ماه سال جاری با اعلام فراخوان عمومی شروع خواهد شد. 
رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی  اظهار امیدواری کرد با مشارکت سایر دانشگاه ها در مرحله بعدی طرح شاهد رشد تعداد پایان نامه ها و حمایت های موضوع این طرح باشیم.

 

ردیف

نام و نام خانوادگی مجری

نام دستاورد

نام دانشگاه

1

لیلی محمد خانلی

ارائه سیستم توصیه گر مبتنی بر مکان برای اسنپ با استفاده از دایره آپولونیوس

تبریز

2

مینا ذلفی لیقوان

ارائه مدل توسعه پلتفرم طراحی بازی در محیط واقعیت مجازی بر پایه موتور بازیUnity

تبریز

3

مینا ذلفی لیقوان

واسط مغز-کامپیوتر خودیادگیرنده برای اجرای تصور ذهنی حرکتهای ترکیبی با استفاده از سیگنال های الکتروانسفالوگرام

تبریز

4

سعید پاشازاده

طراحی و پیاده سازی سیستم مربی مصنوعی جهت آنالیز ضربات تنیس روی میز

تبریز

5

محمدرضا فیضی درخشی

استخراج کلمات کلیدی از متن مبتنی بر گراف

تبریز

6

میرجواد موسوی نیا

تخصیص منابع با بازدهی انرژی در شبکه‌های اینترنت اشیا پهباد-همیار با برداشت انرژی

تبریز

7

محمدرضا فیضی درخشی

رویکرد جامع برای تحلیل موضوع مورد نظر در داده جریانی شبکه اجتماعی توىتر با استفاده از یادگیری عمیق و گراف

تبریز

8

جعفر تنها

رویکردی جدید برای خوشه‌بندی جریان داده‌های متن فارسی

تبریز

9

جعفر تنها

شناسایی فعالیت های انسان با رویکرد یادگیری نیمه نظارتی عمیق با استفاده از حسگرهای گوشی هوشمند

تبریز

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

طرح های مورد حمایت در مرحله اول فراخون گرنت فناوری