آیین رونمایی از محصولات فناورانه مرکز رشد واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد بنیس با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی ، دهقان فرماندار شبستر، جمال پور رئیس دانشگاه پیام نور استان و واعظی رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی و جمعی از مدیران، صاحبان صنایع و خیرین بنیس شبستر برگزار شد.
دکتر واعظی رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی در این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از حمایت های خیرین بنیس ، ورود خیرین به حوزه حمایت از فناوری و نوآوری را اتفاق مبارکی دانست که برای اولین بار در کشور در استان آذربایجان شرقی صورت پذیرفته است .
واعظی افزود: هم اکنون استان آذربایجان شرقی با 20 مرکز رشد و نوآوری رتبه اول تعداد مراکز رشد در کشور را دارد و مرکز رشد بنیس نتیجه همکاری موفق پارک ، دانشگاه پیام نور و خیرین منطقه است. رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی در ادامه عنوان کرد، است مرکز رشد بنیس تنها مرکز رشد روستایی کشور است وشرکت های فناورمستقر در این مرکز در کمتر از یک و نیم سال موفق به ساخت محصولات فناورانه شده اند.
سیستم ممیزی املاک مبتنی بر GIS، محصول شرکت ایده پردازان کارآفرین- کرم کاکائو و شکلات رژیمی محصول شرکت سلامت طعم تبریز- سیستم مقابله با سرمازدگی باغات از طریق تولید بخار با منبع سوخت غیر وابسته، محصول شرکت نوین اندیشان و دستگاه تهویه لباس ایزوله محصول شرکت بسپار سلامت ایرانیان عناوین محصولات فناورانه رونمایی شده در این مراسم بودند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی و رئیس دانشگاه پیام نور استان دیگر سخنرانان این مراسم بودند.