نسل دوم تلسکوپ های تولید داخل کشور همزمان با برگزاری کنفرانس سالانه فیزیک ایران در غرفه نمایشگاهی پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی رونمایی شد .
شرکت "ستاره دنباله دار درخشان" مستقر در مرکز رشد پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی پس از تولید اولین تلسکوپ های بازتابی، موفق به تولید تلسکوپ های شکستی یا آکروماتیک با وضوح و کیفیت بسیار بالاتر از مشابه خارجی شد. به گفته بابک متولی و فاطمه گرایلو طراح و سازنده گان این تلسکوپ، به دلیل استفاده از عدسی های متعدد، خطای رنگی در این تلسکوپ ها وجود ندارد و در روز هم به عنوان تلسکوپ خورشیدی، و هم به عنوان دوربین برای رصد مسافت های طولانی قابل استفاده می باشد. تمام قطعات و چشمی های این تلسکوپ ها ساخت داخل است و به موتورهای جست و جو گر دستی مجهز شده است.
گفتنی است در غرفه پارک علاوه بر تلسکوپ های یاد شده محصولات 5 شرکت فناور دیگر مستقر در پارک مرتبط به علم فیزیک در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفت. کنفرانس سالانه فیزیک ایران از تاریخ 4 الی 7 شهریور سال 1398 در دانشگاه تبریز برگزار شد.